Szállítás és fizetés

Szállítási, fizetési feltételek

Áruátvétel

 

Személyes átvétel

A telefonon, emailben visszaigazolt megrendeléseket lehetősége van üzletünkben személyesen átvenni. Ebben az esetben a termék vételárán felül semmilyen további költség nem kerül felszámításra.

Nyitvatartás

Hétfő-Péntekig: 9-18h-ig

Szombat - Vasárnap: 9-13h-ig

Fizetési módok: készpénz ill. bankkártya.

Házhoz szállítás

Dőljön hátra karosszékében és rendeljen otthonából! Miért jönne elhozzánk, akár több száz kilométer távolságból, ha néhány kattintással megteheti ugyanezt 30 napos pénz visszafizetésigarancia mellett. (lásd. felhasználói feltételek között)

A megrendelt terméke(ke)t cégünk a GLS futárszolgálattal juttatja el otthonába.

Az átlagos szállítási határidő 1-3 munkanap.

Fizetésimódok

Utánvét

Otthonában fizethet készpénzben áru átvételkor a GLS munkatársának.

Előre utalás

Lehetőség van a megrendelt termékek ellenértékét banki előreutalással kifizetni. Az utalási adatokat a rendelés beérkezése után e-mail-ben küdjük. A termék kiszállítása az ellenérték bankszámlánkra történő beérkezése után történik.

Csomagküldés díja

 

 

A csomagküldés díja Magyarországon belül: bruttó 1500.-Ft utánvéttel és 1000.-Ft előre utalás esetén.

 

Áruátvétel

Átvételkor kérjük ellenőrizze a csomag sértetlenségét, mert utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Sérült, szakadt csomagesetén a postás jegyzőkönyvet vesz fel. Kérjük, ebben az esetben még a futár helyszínen tartózkodása alatt hívja 06/70 623 0285-ös telefonszámon a további egyeztetés miatt.

A postás csomagot szállít, és nem felel annak tartalmáért. Amennyiükben az átvett csomag hiányosan érkezett meg, kérjük írásban vagy telefonon bejelenti. Az esetet 24 órán belül kivizsgáljuk.

Vásárlástólvaló elállás, visszavásárlás

 

Az elállás feltételei

Ezen igényét kérjük írásban megtenni az info@ildidivat.hu címen, "vásárlástól való elállás" tárgy megjelöléssel.
Csak online- rendelés esetén, csomagküldéssel átvett megrendelés esetén érvényes.

A csomag átvételét követ. 5 munkanapon belül érvényesíthető

A terméket eredeti állapotában történő visszajuttatása, számla eredeti / másolt példányának megléte, a termék használata során nem keletkezett külsérelmi nyom, mely a továbbértékesítést az eredeti áron nem teszi lehetővé.

Az eredeti csomagolás / címke megléte újbóli felhasználhatóságánakmegőrzése.

A fenti feltételek együttes megléte esetén áll módunkban a termék árának 100%-os megtérítésére.

A visszajuttatás költsége a vásárlás elállásakor a megrendelőt terheli.

Az árucikk cseréje

Ha a megrendelt árucikk hibás, illetve nem a rendelésében szereplőterméket kapta, akkor azt díjmentesen kicseréljük, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termék vételárát visszatérítjük a visszaküldés költségével együtt. Az ilyen jellegű hibát a kézhezvételt követő 3 munkanapon írásban jelezze nekünk.

Ünnepek

Készüljön idejében a nagyobb ajándékozási ünnepekre, a kellemetlenségek elkerülése miatt és időben adja le megrendelését.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a kiemelt időszakokban egyes slágertermékeknél rövid időn belül készlethiány léphet fel, így a megrendelés teljesítése a beszerzések függvényében csúszhat ill. a túlterhelt futárszolgálatok akár csak több napos késéssel tudják a leadott megrendeléseket kiszállítani.

Sajnos az esetleges csúszásokért vagy meghiúsult megrendelésekért felelősséget nem vállalunk.

Kellemes vásárlást kívánunk.
ildidivat.hu csapata